Be Quick´28 moet groeien met nieuw bestuur

Sport

ZWOLLE - Op de algemene ledenvergadering van Be Quick´28 vorige week werd er een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe voorzitter is Henry Beekman. Rutger Weijssenfeld wordt secretaris en Marcel Vink is gekozen tot bestuurslid algemene zaken. Om op de centen te passen wordt momenteel nog gesproken met een kandidaat-penningmeester.


Deze zal de niet eenvoudige taak krijgen om de financile problemen bij de club aan te pakken. Be Quick´28 kwam medio 2008 in een netelige financile positie toen nieuwbouw van kleedkamers en clubhuis ongeveer 300.000 duurder uitpakte dan in eerste instantie was begroot. De gemeente kwam de vereniging te hulp door een lening te verstrekken van 133.000 euro.


De aflossing van de lening begint in januari 2013. Dan moet er iedere maand 1100 euro worden afbetaald.  De kersverse preses is zich er van bewust dat er dan ook iets moet gebeuren. "We moeten er primair voor zorgen dat we meer leden krijgen. Momenteel hebben we zo´n 650 actieve leden en we moeten kunnen uitgroeien naar duizend leden. Onze ruime accommodatie kan deze toename zonder problemen aan. Meer leden zal ook leiden tot meer activiteiten en derhalve ook tot een hogere kantine-omzet."

Lees het volledige artikel in de XL-editie van de Swollenaer

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 23 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14