Nieuwe website Zwolse Halve Marathon

Sport

ZWOLLE - Stichting Halve Marathon Zwolle heeft vrijdag een nieuwe website gelanceerd. Op  www.halvemarathonzwolle.nl is alle informatie te vinden over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival, alleen is de website door mediapartner Stichting Sportief Zwolle in een nieuw jasje gestoken. Bovendien is de site sterk gekoppeld aan het Zwolse sportplatform van Sportief Zwolle.

Teun Bouwhuis, voorzitter van Stichting Halve Marathon Zwolle, laat weten blij te zijn met de nieuwe site. ''Met deze moderne website kunnen we alle hardlopers, supporters en andere belangstellenden de komende jaren weer op een mooie manier voorzien van de nodige informatie'', aldus Bouwhuis.

Vanaf woensdag 1 februari 12.00 uur is het mogelijk om een startbewijs te bemachtigen voor de twaalfde editie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Net als vorig jaar wordt de inschrijving voor de Zwolse Halve Marathon gesloten bij 4.000 deelnemers. Voor de 4 Engelse Mijlen kunnen 4.500 hardlopers zich inschrijven.