Wezo houdt high tea

Partnerbijdrages


ZWOLLE - In het kader van de grootste vrijwilligersactie van Nederland -  NL DOET - heeft de gemeente Zwolle, samen met collega´s van Wezo, onlangs een high tea georganiseerd.

Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen door zich vrijwillig in te zetten voor diverse organisaties. De gemeente Zwolle en Wezo kozen voor IJsselheem, locatie Werkeren. Dit is een woon-, zorg- en dienstencentrum voor ouderen in Stadshagen.


Voor circa dertig bewoners werd een high tea georganiseerd. Nadat de inkopen waren gedaan konden de vrijwilligers aan de slag in de keuken. Nadat diverse lekkernijen waren bereid en klaarstonden werden de bewoners opgehaald voor de high tea. Tijdens deze middag zijn er gezellige gesprekken gevoerd met bewoners, herinneringen aan vroeger opgehaald en zijn er bijzondere ontmoetingen ontstaan.


Voor Wezo was dit een mooie gelegenheid om op een andere manier haar diensten aan te bieden. Wezo vindt het belangrijk om breed in de samenleving zichtbaar te zijn en wil dan ook in 2012 met nog meer collega´s deelnemen aan NL DOET.