Verlies voor Landstede Basketbal tegen Aris

LEEUWARDEN- Landstede Basketbal is er opnieuw niet in geslaagd om Lasaulec Aris te verslaan. In Leeuwarden werd met 74-65 verloren.

In Friesland gingen Landstede Basketbal en Aris in de eerste helft gelijk op. Het verschil was bij rust minimaal (27-26). Na de pauze maakte Manny Adako het verschil namens de thuisploeg. Hij scoorde twaalf punten in het derde kwart. Aris leek eenvoudig te zegevieren, maar Landstede gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug in de wedstrijd. Toen Nikki Hulzebos zijn ploeg terugbracht tot 55-54 leek nog alles mogelijk .  Aris topscorer Lance Yeter maakte echter het verschil en zorgde ervoor dat Aris de punten in eigen huis hield. Landstede Basketbal blijft middenmoter in de Dutch Basketball League

Lasaulec Aris-Landstede Basketbal 74-65 (14-12,13-14,25-18, 22-21)
Topscores Landstede: Cameron Wells 12, Amu Saaka 10, Nikki Hulzebos 10.