Universitaire Pabo en Pedagogiek in vier jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - De Gereformeerde Hogeschool (GH) in Zwolle houdt op woensdagavond 31 augustus open huis. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er voor belangstellenden volop mogelijkheid om zich door docenten en studenten te laten bijpraten over de opleidingen pabo, MWD, SPH, Verpleegkunde, Godsdienst-Pastoraal Werk en Godsdienstleraar. Aankomende studenten kunnen ook terecht voor informatie over diverse opleidingsvarianten zoals de Universitaire Pabo. Wie zijn studiekeuze nog niet gemaakt heeft, wordt van harte voor deze open avond uitgenodigd.

De GH biedt opleidingen aan waarin het werken met mensen centraal staat. De hogeschool onderscheidt zich door een herkenbare christelijke identiteit. Zo´n 1400 studenten uit tal van kerkelijke groeperingen waarderen de GH vanwege de grote persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten. De opleidingen van de GH behoren tot de top van Nederland (Elsevier, Keuzegids).

Pabo en Pedagogiek
Een van die opleidingen is de pabo. Met name de Universitaire Pabo is uitermate populair. Met deze opleiding kan een vwo´er in vier jaar tijd twee diploma´s halen: de bachelor pabo en de universitaire bachelor Pedagogiek. De Universitaire Pabo is een samenwerkingsverband tussen de VU in Amsterdam en de GH. Studenten volgen twee dagen in de week aan de VU colleges van de studie Pedagogische Wetenschappen en een dag in de week op de GH colleges die onderdeel zijn van de pabo. Daarnaast lopen de studenten een dag in de week stage op een basisschool.

Meer informatie
De open avond wordt gehouden in het gebouw van de Gereformeerde Hogeschool aan de Grasdorpstraat 2 te Zwolle. Of kijk op www.gh.nl.