FC Zwolle sluit af met zege

ZWOLLE - FC Zwolle besloot het succesvolle seizoen 2011/2012 met een 2-0 zege op Veendam. Het was, vooral in de eerste helft, een matige wedstrijd, maar niettemin was de overwinning meer dan verdiend. In de 40e minuut ontstond pas de eerste opwinding. In een onschuldige handsbal van Veendam-verdediger Niek Loohuis zag scheisrechter van de Graaf een strafschop en gaf de speler ook nog een rode kaart. Vanaf 11 meter schoot Arne Slot op de paal. De aanvoerder maakte zijn fout goed door op slag van rust toch de 1-0 te scoren, op aangeven van Ruud ter Heide. Tijdens de tweede helft was het duel wat aantrekkelijker. Dat kwam vooral omdat er voor de doelen het nodige gebeurde. De beslissende treffer viel in de 74e minuut en kwam ook van de voet van Slot. Er waren 8749 toeschouwers.

Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59