Open Dagen bij Cibap, vakschool voor verbeelding

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle zet haar deuren open op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Docenten en studenten ontwikkelden de afgelopen periode tal van activiteiten die bezoekers kunnen doen of bekijken tijdens de Open Dagen. Op deze wijze wordt zichtbaar hoe studenten tijdens de opleiding leren hun creativiteit te ontdekken, te benutten en te ontwikkelen.

In een speciaal ingerichte bioscoop is een aflevering te zien van 'Hart van Cibap', een variant op 'Hart van Nederland', gemaakt door eerstejaars studenten van de opleiding Medewerker Vormgeving. In de toonzaal van de opleiding Meubelontwerper/-maker laten studenten hun eigen gemaakte meubels zien. Maak verder een eigen kunstkoe onder begeleiding van vakdocenten van de opleiding Decorateur en Restaurator of ga op de foto in de fotostudio van de 2D opleidingen. Speel de hoofdrol in je eigen film door gebruik te maken van een greenscreen of maak een eigen animatie met stopmotion. Loop langs de etalages bij de opleiding Vormgever Productpresentatie en bekijk de interieuradviezen van de opleiding Kleur- en Interieurvormgever. Laat een originele tweet achter op de twitterwall in het restaurant over de Open Dagen. De leukste tweet maakt kans op een I pod.

Het Cibap is geen doorsnee mbo-school, maar een kleinschalige, zelfstandige vakschool. Het Cibap leidt op voor beroepen zoals interieuradviseur, etaleur, decorateur, grafisch vormgever, multimediaontwerper, restaurateur, werkvoorbereider, meubelmaker, verftechnisch adviseur, standontwerper, stylist en medewerker fotograaf. Bezoek het Cibap op vrijdag 3 februari van 14.00 uur tot 21.00 uur of op zaterdag 4 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de Open Dagen te bezoeken, organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen op donderdag 29 maart en 22 mei. Meer informatie op: www.cibap.nl .

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27