Miniworkshop Henk Fransen in Statenzaal

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Op uitnodiging van Inspiratiewinkel Ana Sofia en de Bibliotheek Zwolle is woensdagavond 11 april Henk Fransen te gast in de Statenzaal. Fransen, arts, auteur en internationaal spreker geeft een miniworkshop over wat je levensbedoeling is.

Interactieve lezing
''Achter ieders leven ligt een drijvende kracht... iets wil zich openbaren en zich manifesteren. Maar wat is dat `iets´?  `Wat is mijn levensdoel?´ is een vaak gehoorde vraag.'' In een miniworkshop laat Henk Fransen het publiek letterlijk ervaren wat het levensdoel is en hoe we het moeiteloos kunnen manifesteren.

Henk Fransen
Henk Fransen is arts, auteur en internationaal spreker op het gebied van gezondheid en het zelfgenezend vermogen van de mens. Hij schreef de 'De Bondgenoot' en gaf diverse cd´s uit waaronder de cd Je Levensbedoeling. Hij legt de essentie van zelfgenezing bloot en legt verbanden naar het bedrijfsleven en de samenleving.

De workshop wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in de Statenzaal van Bibliotheek Zwolle Centrum (Diezerstraat 80). Entree 15 euro/13,50 euro voor bibliotheekleden (UIT-met-je-Biebpas).  Kaarten zijn te koop bij Inspiratiewinkel Ana Sofia (Nieuwstraat 100).

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59