Henk Nieuwenhuis blijft bij SVI

Sport

ZWOLLE- Henk Nieuwenhuis is ook volgend seizoen trainer van SVI. Daarmee heeft het bestuur, ondanks de laatste plek in 2H van het zaterdagvoetbal, haar vertrouwen uitgesproken in de IJsselmuidenaar."Het siert de clubleiding dat het zich niet heeft laten leiden tot de waan van de dag."

Nieuwenhuis ziet langzaamaan progressie binnen zijn selectie."Natuurlijk sta ik ook liever bovenaan dan onderaan. De kwaliteitsverschillen van de onderste zes ploegen zijn echter minimaal. Als we op tijd aan kunnen pikken is handhaving mogelijk.


Waar het hem vooral aan schort? De organisatie binnen het team zoals bijvoorbeeld het schakelen van balbezit naar balverlies. Dat heeft met onervarenheid en leiderschap te maken. Maar ik zie, ook op de langere termijn, absoluut mogelijkheden." Ook Joop van Dijk, trainer van SVI 2 gaat door. Zaterdag staat in 2H de stadsderby tussen SVI en Zwolsche Boys op het programma. Het duel op De Siggels begint om 15.00 uur.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden