Getuigen gezocht van straatroof in Zwolle

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De politie IJsselland is opzoek naar getuigen van een gewelddadige overval op een 32-jarige man uit Zwolle. De man werd beroofd in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 januari om ongeveer 01.00 uur op de parkeerplaats van het Cibapcollege aan de Nijverheidstraat.

Het slachtoffer verklaarde de bewuste nacht op de hoek van de Monteverdilaan/Nijverheidstraat aangesproken te zijn door twee jongens. Op de parkeerplaats van het Cibapcollege werd hij door beide jongens tegen de grond gewerkt en tegen het hoofd getrapt. Nadat de man onder bedreiging van een wapen zijn portemonnee heeft gegeven, gaan de beide jongens er vandoor in de richting van de Monteverdilaan.

De beschrijving van de jongens luidt: getint uiterlijk, tussen de 18 en 25 jaar oud. Een van de jongens had dreadlocks en vermoedelijk een snor en de ander had kort haar. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.

Mensen die iets verdachts hebben waargenomen worden verzocht contact op te nemen op telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem kan ook via Bel M, 0800-7000.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden