Zorg Punt Zuid wordt feestelijk geopend

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Zorg Punt Zuid, het gezondheidscentrum van Zwolle-Zuid, wordt zaterdag 21 januari officieel en feestelijk geopend. In het zorgpunt werken diverse specialisten onder een dak. Tijdens de opening van 13.00 uur tot 16.00 uur geven de specialisten demonstraties van hun werk en er zijn leuke activiteiten voor de kinderen.

Het gebouw tegenover winkelcentrum Zwolle-Zuid en naast klimcentrum Yosemite bevat naast een dependance van huisartsenpraktijk Oosterhout/De Vries ook Fysiotherapie Römer, tandartsenpraktijk Heeldemond, Bakerraad Verloskundigen Zwolle, praktijk voor huidverbetering, pedicure en visagie SkinBalanz, acupunctuurpraktijk Acukinetics van Andrea Cusinello, psychologiepraktijk Prisma, LIV Voedings- en Leefstijladvies, Podotherapie Voetencentrum en Gelukkig HB, specialisten in hoogbegaafdheid.

Zorg Punt Zuid bestaat al sinds eind 2010, maar draait pas sinds kort volop. Het doel van het samenbrengen van zoveel specialisten onder een dak is dat patiten met meerdere klachten op dezelfde plek terecht kunnen.
Na de feestelijke opening van Zorg Punt Zuid zetten alle specialisten in het gebouw de deuren open. Belangstellenden kunnen de verschillende praktijken bekijken en krijgen uitleg over de werkzaamheden van de specialisten. Tevens worden er diverse demonstraties gegeven.

Zorg Punt Zuid is gevestigd aan de Van der Heydenstraat 6 in Zwolle-Zuid. Zie voor meer informatie www.zorgpuntzuid.nl