'Zwolle zingt vreemd!'

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Bijna duizend zangers staan zaterdag 22 januari op de podia van Odeon en de Muzerie. Dan houdt de Zwolse Zangraad namelijk de korendag 'Zwolle zingt vreemd!'. Koorzangers en het Zwolse publiek kunnen van 09.00 tot 17.00 uur kennismaken met een heel andere manier van zingen dan gebruikelijk.

Het publiek kan tussen 11.00 en 17.00 uur via korte optredens in de Hemminkzaal en Dommerholtzaal in theater Odeon luisteren naar negentien Zwolse koren. Scratchkoren zijn te horen in sessies met Eugène van Boheemen (klassiek, 13.30 uur, gehoorzaal Muzerie) of Geert Topper (pop/jazz, 15.00 uur, gehoorzaal Muzerie). Opgave voor deze scratchkoren kan via de website of op 22 januari. Deze koren presenteren zich in Odeon. In samenwerking met Koorschool Konstantijn zijn er workshops voor kinderen (8-12 jaar, 12.30 uur, gehoorzaal Muzerie) of de leeftijdsgroep van 12-16 jaar (11.05 uur, Gehoorzaal Muzerie).


Opgeven kan via de website. Toeschouwers zijn welkom bij de presentaties in Odeon. Tussen 11.00 en 15.00 uur vertoont filmtheater Fraterhuis doorlopend een film over boventoonzingen. De toegangsprijs bedraagt 2 euro, inclusief consumptie. Jeugd tot 18 jaar en de deelnemende koren hebben gratis toegang. Opgave voor de (gratis) workshops/scratchkoren en verdere details zijn te vinden op de website: zwollezingt.webklik.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden