De Aankoopstrateeg: effectieve aankoopbemiddeling

Partnerbijdrages

De Aankoopstrateeg is een gespecialiseerd aankoopmakelaar. Hij begeleidt tijdens het gehele aankoopproces van een huis en doet de prijsonderhandelingen.



De Aankoopstrateeg werkt op basis van `no cure, no pay´ en zijn verdienste is een percentage van het verschil tussen vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Door deze werkwijze gaat De Aankoopstrateeg altijd tot het uiterste voor zijn klant. Door de expertise van De Aankoopstrateeg kan hij een aanzienlijk groter onderhandelingsvoordeel halen, dan als men de onderhandelingen zelf doet. Door dit onderhandelingsvoordeel levert het inschakelen van De Aankoopstrateeg juist geld op in plaats van dat het geld kost. Ook is het in veel gevallen mogelijk om het droomhuis dat net buiten het budget valt, door bemiddeling van De Aankoopstrateeg wel binnen het budget te krijgen. Ga voor meer informatie of om contact op te nemen naar www.deaankoopstrateeg.nl of bel: (0578) 84 27 04.


@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } De Aankoopstrateeg is een gespecialiseerd aankoopmakelaar. Hij begeleidt tijdens het gehele aankoopproces van een huis en doet de prijsonderhandelingen.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden