Club Colors in de Weijenbelt

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In de Weijenbelt in Berkum worden op zaterdag 26 november de beste housetracks ten gehore gebracht tijdens de tweede editie van Club Colors. Deze keer is de avond volledig aangekleed in het rood.

Van 22.00 tot 03.00 uur kruisen dj´s Low-Reply, Pharaonic en Casper Grey de muzikale degens achter de rode dj booth. Dj Low-Reply is dit jaar onder andere te zien als opening act bij Fusion of Dance (Lipgloss stage). Pharaonic heeft afgelopen zomer gedraaid op Starbeach (Chersonissos) en hij heeft hier het podium gedeeld met onder andere Real El Canario en Hardwell. Casper Grey, bekend van zijn eigen radio show op Deep Fm en resident dj op University of Dance (Hedon), sluit de avond af met een spetterende live set. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Weijenbelt (Campherbeeklaan) en bij Plato (Klokkensteeg) voor 7,50 euro. Aan de deur is de entree 10,00 euro. Club Colors is voor 18 jaar en ouder.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 9 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50