Zwolle ontbijt voor War Child

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - Altijd al een ontbijtje willen eten met  Burgemeester Henk Jan Meijer of met Erben Wennemars? Dit is de kans. Biedt het hoogste bedrag via de website www.zwolleontbijtvoorwarchild.nl en schuif aan in de heerlijke ontbijthoek van Librije´s Zusje. Natuurlijk gaat de gehele opbrengst naar War Child. Op dinsdag 29 maart komt Radio 538 naar Zwolle met de actie 538 voor War Child. Tussen 06.00-10.00 uur presenteert Edwin Evers live op het Lübeckplein zijn ochtendshow. Er vinden verschillende ludieke acties plaats die door Zwollenaren zijn georganiseerd. Alles met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen om oorlogskinderen te helpen.


Zwolle Marketing organiseert in samenwerking met studenten van Hogeschool Windesheim en verschillende ondernemers in de stad een groots ontbijt. De Stadsbakker zorgt voor de broodjes, koffie/thee/sapje wordt geschonken door Grand Cafe Lübeck, vers fruit van Gooody Fooods, en een kakelvers eitje van Jumbo Supermarkt. Met een krantje erbij begint je dag goed. Pak een stuk bitterkruidkoek mee van Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Voor een paar euro extra wordt men bediend in de ontbijthoek door de medewerkers van Zwolle Marketing. In deze hoek staat de BakFietsjoe van ´t Konkeltje voor je klaar met een heerlijk kopje koffie. Niet zo´n vroege vogel? Laat een ontbijt thuis bezorgen door de Fietsjoe Fietstaxi of neem uw liefde mee op een rondrit door Zwolle en geniet van het uitzicht tijdens een ontbijt met bubbels. 

In een speciale goodybag van het Zwols UITburo vindt men naast het overheerlijke ontbijt ook nog leuke en handige tips over uitgaan in Zwolle. In verschillende goodybags zitten ook nog eens  fantastische prijzen. Maak kans op vrijkaarten, gratis overnachtingen, dinerbonnen en nog heel veel meer. Zo geeft Museum de Fundatie een gratis entreekaartje weg bij elk ontbijt en maak kans op een overnachting voor 2 personen van B&B Kort Jakje ter waarde van 105 euro in uw goodybag.


Ontbijt mee voor War Child op 29 maart. Kijk op www.zwolleontbijtvoorwarchild.nl en bestel vast uw ontbijt.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden