Gratis ZomerUITpas bij de VVV

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In de `Zwolle Zomer´-flyer is het zomeraanbod te vinden van de stad met de evenementen, veel aanbiedingen van winkels, arrangementen, uitgaansgelegenheden en horeca. Er staat nog een aantal grote evenementen op stapel als het Stratenfestival, de Zwolse Zomerkermis en het Thorbeckegracht Festival.


De gratis ZomerUITpas staat vol met loungetips, arrangementen, shop- en verwentips en veel aanbiedingen bij de horeca. Met de gratis ZomerUITpas kan gebruik worden gemaakt van zomerse acties en voordelen tijdens Zwolle Zomer, geldig in de maanden juli en augustus. De Zwolle ZomerUITpas is gratis verkrijgbaar bij VVV Zwolle en meer dan 150 verspreidpunten. De pas is ook te downloaden via www.zwollezomer.nl.


Ook is een overnachting te winnen via www.vvvzwolle.nl/prijsvraag. Door te antwoorden op de vraag: `Welk festival krijgt jaarlijks de meeste bezoekers in Zwolle?´ maakt de deelnemer kans op een overnachting in Hotel Lumen, Hotel Fidder, B&B `Onder de Peperbus´ of een overnachting in een chalet bij Camping Agnietenberg. Ga naar www.vvvzwolle.nl/prijsvraag en maak dubbel kans op een prijs als je je inschrijft voor de VVV nieuwsbrief.


Voor meer informatie: VVV Zwolle, (038) 421 61 98, mail naar info@vvvzwolle.nl of kijk op www.vvvzwolle.nl en www.zwollezomer.nl. Kijk ook eens op www.zwolsuitburo.nl en www.overijsseltrips.nl.