FC Zwolle toont veerkracht

DORDRECHT - Trainer Art Langeler verwachtte voor zijn selectie een moeilijke wedstrijd in en tegen Dordrecht. Hij kreeg het gelijk aan zijn zijde, maar FC Zwolle zag wel kans om te winnen. In  het vervallen stadionnetje aan de Krommedijk werd het 1-2.

Dat was de eerste thuisnederlaag van het seizoen voor de ploeg uit Zuid Holland. Halverwege keek FC Zwolle nog tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Jeffrey Rijsdijk. In de 6e minuut van de tweede helft viel de gelijkmaker. Jeroen Drost profiteerde gretig van een blunder in de defensie.

De tweede en winnende treffer kwam wel geheel op eigen kracht tot stand. Na een fraaie en snelle combinatie door het hart van de verdediging was het Nassir Maachi die het laatste tikje mocht geven. Er waren 2325 toeschouwers. Komende vrijdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Dan gaat de reis richting Volendam.

Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden