Aanmelding Gouden Sportboek 2011

Sport

ZWOLLE - Zwolse sporters die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen nog tot 1 juli 2011 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle. Elk jaar worden sporters uitgenodigd om het boek te ondertekenen tijdens een officile en feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Topsport Overijssel. Ook dit jaar zal de bijeenkomst in de maand september plaatsvinden.

Aanmelden
Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 1 juli 2011 aangemeld worden op www.zwolle.nl/goudensportboek (via de knop `Aanmelden Gouden Sportboek). Hier staan ook de voorwaarden voor aanmelding die ten opzichte van de voorgaande jaren zijn aangepast. Aanmelden kan ook via de websites van Topsport Overijssel en Stichting Sportservice Zwolle.

Gouden Sportboek
De gemeente Zwolle heeft in 1988 het 'Gouden Sportboek' in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59