Blaas of Glory op zoek naar vermiste bandspullen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Een fonkelnieuw opnameapparaat, een donkere pruik, een tijgerprint legging en een rood Napoleon-achtig jasje met gouden stiksels. Er is parodie-coverband Blaas of Glory veel aan gelegen hun twee weken geleden verloren tas met deze en andere spullen terug te krijgen. "Er zitten voor ons unieke spullen in", benadrukt bandlid Rick Mensink.

"De tas is twee weken geleden op de stoep voor groentewinkel Gezond Gemak (Assendorperstraat 37) per ongeluk neergezet en daar blijven staan", legt Mensink uit. "Het winkelpersoneel kon vertellen dat een vrouw van middelbare leeftijd (veertig tot vijftig jaar) met donkerblond haar tot op de schouders met een normaal postuur (lengte tussen de 1.60 en 1.70 meter) toen heeft aangeboden de tas naar het politiebureau of gemeente te brengen. Ze was op de fiets. Wellicht is ze het vergeten, maar de tas met inhoud is nog niet teruggebracht."

Andere spullen in de tas zijn een wit hemd, twee zwarte shirts, splashbekken en een Ray-ban hoesje/koffertje. De tas kan naar het Stadskantoor worden gebracht. Ook kan contact worden opgenomen met Mensink via 06 - 502 67 402. "De vindster krijgt natuurlijk een gesigneerd exemplaar van onze cd", aldus Mensink.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 18 uur geleden