Zwolse winnaar Beach Soccer naar finale NK

Sport

ZWOLLE - Op zaterdag 2 juli organiseert De Pelikaan het vierde Zwols Beach Soccer toernooi. Deelname aan het toernooi is bedoeld voor eerste selectie-elftallen van Zwolse voetbalverenigingen. De volgende selecties zullen dit jaar deelnemen: Berkum, SVI, WVF, Zwolsche Boys en Be Quick´28.
De teams spelen in een poule wedstrijden van 2x 12 minuten waarna uiteindelijk de poule-winnaar zich de Beach Soccer Kampioen van Zwolle in 2011 mag noemen en daarmee in het bezit komt van de wisselbeker. Vorig jaar wist WVF deze beker te winnen, terwijl in vorige edities HTC en Berkum al de titel in de wacht wisten te slepen.

In de samenwerking die De Pelikaan heeft met KNVB Beach Soccer is afgesproken dat de winnaar van dit Zwolse toernooi mag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer op 23 en 24 juli op het strand van Scheveningen.
De wedstrijden op het beachveld aan de Haersterveerweg in Zwolle beginnen om 12.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in cafe restaurant De Vrolijkheid met daarbij een barbecue voor spelers en bestuurders van de deelnemende Zwolse clubs.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren