2Wieler gecertificeerd Erkend Leerbedrijf

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In maart 2011 is, in samenwerking met Innovam - kenniscentrum voor de mobiliteitsbranche - en het Deltion College, het leerwerkcentrum De 2Wieler gestart. Op 9 juni is De 2Wieler gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf. Bij De 2Wieler worden medewerkers van Wezo opgeleid tot gediplomeerd assistent fietsenmaker. Het Deltion College verzorgt de theorie en deze wordt, evenals de praktijk, bij Wezo gegeven. In de fietsenwerkplaats worden inruilfietsen uit de handelsvoorraad van regionale ondernemers verkoopklaar gemaakt.

Deze certificering betekent dat De 2Wieler voldoet aan kerntaken zoals het aanbieden van beroepspraktijkvorming op niveau door een deskundig-, competent- en gecertificeerde leermeester. Medewerkers krijgen de mogelijkheid zich te ontwikkelen en de regionale tweewielerbranche kan rekenen op gekwalificeerde assistent fietsenmakers. De deelnemende fietsenmakers hebben de intentie uitgesproken medewerkers in hun bedrijf te plaatsen, die zijn opgeleid in het Leerwerkcentrum De 2wieler. De erkenning past in de verdere professionalisering van De 2Wieler tot ontzorgcentrum voor en door de regionale tweewielerbranche.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden