Expositie `Behind the Scenes´ in Isala

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Kinderen uit India, Nepal en China openden zaterdag 8 oktober om 16.00 uur de  expositie `Behind the Scenes´ .  Het werk van reisfotograaf Gert IJszenga is tot en met 1 december te zien in de Isala Klinieken, locatie Weezenlanden te Zwolle.

Met zijn nieuwste expositie tilt de bekende fotograaf uit Assen reisfotografie volgens de organisatie naar een hoger niveau. "De schitterende beeldenserie van zijn reis door India, Nepal en China is te bewonderen in de gangen van het ziekenhuis." `Het is meer dan alleen reisfotografie, het is een unieke weergave van het leven van gewone mensen,´ volgens IJszenga.

`Behind the Scenes´ gunt de kijker een blik in het leven van mensen in andere culturen en met andere gewoontes. De foto´s zetten een moment uit het leven stil en dagen de kijker uit om het verhaal verder in te vullen en af te maken. Een gedeelte van de opbrengst van de expositie gaat naar Stichting Kinder-Rijk.

Gert IJszenga
Zijn opleiding tot fotograaf heeft hij gehad op de Fotovakschool in Apeldoorn. Zijn specialismen zijn portret-, reportage-, en reisfotografie. Reportages heeft hij onder andere gemaakt in Namibi, Tanzania, Sierra Leone. Roemeni, India, Nepal en China. Opdrachten heeft hij onder andere gedaan voor bedrijven zoals Randstad Holding, Hogeschool Windesheim, VSO International, Industrielinqs Amsterdam en Stichting Day4Change waarvoor hij o.a. Maxima fotografeerde.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 23 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14