Politie IJsselland zoekt getuigen beroving bejaarde vrouw

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De politie IJsselland is opzoek naar getuigen van een beroving op de Burgemeester van Roijensingel op maandagavond omstreeks 21.15 uur.


Een 67-jarige vrouw uit Zwolle werd beroofd van haar tas. Zij reed met haar scootmobiel over de Burgemeester van Roijensingel. De Zwolse werd ingehaald door een jongen op een fiets, die haar tas van de scootmobiel trok. De vrouw hield de tas in eerste instantie vast, maar het hengsel knapte en zij viel met haar mond op het stuur waardoor een tand knapte. De jongen fietste er samen met een andere jongen en de tas vandoor in de richting van de Luttekestraat.

Het signalement luidt: ongeveer 18 jaar, getinte huidskleur, zwarte jas en grijze muts. De jongen die met hem meefietste had een vergelijkbaar uiterlijk: circa 18 jaar, getinte huidskleur en zwart jack met capuchon.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar team Zwolle-Centrum/Zuid. Anoniem een melding doen kan door te bellen met Bel M. via 0800-7000.