'Imca Marina gaat Stadshagenfestival onveilig maken'

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De organisatie van Stadshagenfestival heeft dit jaar een grote naam aangetrokken. Niemand minder dan Imca Marina komt het jaarlijks terugkerende festival zaterdag extra luister bijzetten. In en rondom winkelcentrum Stadshagen is er van alles te beleven. Een braderie, kunstmarkt, kinderactiviteitenen en muziek. Het programma start om 10.00 uur en eindigt na middernacht om 00.30 uur.

Braderie
Om 10.00 uur start de jaarlijkse braderie in Winkelcentrum Stadshagen. Ook de ondernemers van Stadshagen doen hieraan mee. Bezoekers kunnen mee doen aan het populaire Shop & Win spel en maken kans op het winnen van prijzen zoals: cadeau cheques en mooi gevulde boodschappenpakketten. Deze prijzen stellen de ondernemers van Stadshagen speciaal voor deze feestelijke dag beschikbaar.

Imca Marina
Rondom het Cultuurhuis is er voor kunstliefhebbers een kunstmarkt. Binnen in het Cultuurhuis is er een muzikaal programma met onder meer muziek uit de jaren `30 en `40 van de vorige eeuw. Daarnaast vertonende jonge winnaars van de talentenjacht 'Stadshagen got Talent 2011' hun muzikale kunsten.