Gratis kaartjes voor MS Benefietfestival De Spiegel

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In theater Odeon in Zwolle wordt op zondagmiddag 30 januari een hartverwarmend MS benefiet gehouden. Initiatiefnemer is muzikant Reinder van Raalte, hij heeft zelf MS. In korte tijd is het hem gelukt om een gevarieerd muziekprogramma samen te stellen.


Multiple sclerose (MS) is helaas nog niet te genezen. Onderzoek is dus van levensbelang. De opbrengsten van het concert gaan daarom naar de stichting MS Research. Het is Reinder niet alleen om het geld te doen, maar meer nog om de ziekte MS onder de aandacht te brengen.


Daarom geeft hij twee kaarten weg aan drie mensen die het antwoord weten op de volgende vraag: weet u drie artiesten van Zwolse komaf die optreden tijdens het MS Benefietfestival? Deelnemers kunnen hun antwoord vóór donderdag 20 januari e-mailen naar info@msbenefiet.nl. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden. Op zondag 30 januari is iedereen van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in theater Odeon aan de Blijmarkt in Zwolle. De zaal is open om 12.30 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro; kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Kaartjes zijn te koop via www.odeondespiegel.nl. Het programma is te vinden op www.msbenefiet.nl. Giften zijn uiteraard welkom op bankrekeningnummer 1594.22.639 (Stichting Netwerkhulp o.v.v. MS Benefiet 30-01-2011).