Afbeelding

Chayah in Hedon

vrijdag 29 mei 2015 0:00

Chayah neemt je mee in haar zoektocht naar het volwassen worden. Met haar EP, vertelt Chayah verhalen over de tegenstrijdigheden van het leven.

Chayah neemt je mee in haar zoektocht naar het volwassen worden. Met haar EP, vertelt Chayah verhalen over de tegenstrijdigheden van het leven. Van eindigheid, tot de eeuwigheid, van bedrog naar haar duisternis, verlangend naar het licht. Herkenbaar, persoonlijk, intiem, spannend met een melancholische ondertoon. Ondersteund door een krachtige band heeft ze de afgelopen tijd de nodige optredens en voorprogrammaplekken zoals bij The Staves, Rachel Sermanni en The Veils op haar naam mogen zetten. Daarnaast was ze te zien in het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland.

Chayah is één van de artiesten die de Hedon Beurs heeft. Met deze beurs voor bands / acts biedt het Zwolse poppodium een jaar lang ondersteuning aan artiesten die hierdoor net het laatste steuntje krijgen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Met de Hedon Beurs wil Hedon het muziekklimaat in de regio gezond houden en er voor zorgen dat er nieuwe bands naar de subtop stromen.

YVI

YVI maakt dynamische Melancholische Rock, waarbij de nadruk op de soms maatschappijkritische, soms gevoelige teksten en de sierlijke zangmelodieën gelegd wordt. YVI laat zich inspireren door artiesten als Jeff Buckley, Damien Rice en Steven Wilson, waardoor elementen uit verschillende genres (o.a. singer/songwriter en progressive rock) samensmelten tot een uniek geluid. Voor de EP-release van Chayah, zal de band thuis blijven en zal zanger Diederick Janszoon de liedjes in de puurste vorm ten gehore brengen: alleen met zijn gitaar.  
Datum zo 07 jun 2015
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs ? 0,00