Afbeelding

Reggae Yard in Hedon

vrijdag 29 mei 2015 0:00

Reggae Yard is op 30 mei weer terug, met natuurlijk de vaste residenten van Reggae Yard.Daarnaast zal de wereldwijd geroemde groep Herbalize It de rol van hoofdact vervullen.

Reggae Yard is op 30 mei weer terug, met natuurlijk de vaste residenten van Reggae Yard.Daarnaast zal de wereldwijd geroemde groep Herbalize It de rol van hoofdact vervullen.

HERBALIZE IT

Herbalize It begon als een poging om de kunst van de Soundclash op de kaart te krijgen in Nederland. Dit was in 2004 sinds die tijd is Herbalize niet alleen een grote naam in Nederland geworden, maar gooien zij al geruime tijd hoge ogen in het buitenland.

Enkele awards die Herbalize It al op hun naam mochten schrijven zijn Soundclash 2007 & 2010, Rumble 2 Clash 2014 ( Trinidad & Tobago), Jamaican Thing Anniversary Clash Champion 2014. Wij kijken er dan ook ontzettend naar uit om deze mannen 30 mei live in actie te zien.

IREY SELECTA Inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse Reggae scene. Vanaf 2011 organiseert hij ?Reggae Yard' in Zwolle, daarnaast draait hij op veel verschillende feesten in zowel Nederland als daar buiten. Ook kun je hem kennen van de mixtapes die hij heeft uitgebracht voor worldareggae.com. Irey Selecta draait van 'Reggae' tot ?Dancehall' en alles wat daar tussen zit... Party vibes all over!

DJ BERKUM Deze naam heb je in Zwolle vast al eens eerder gehoord, DJ Berkum is dé dancehall ambassadeur van Zwolle en organiseert elke maand 'Dancehall Vibes' in Timeless. Daarnaast ook regelmatig te zien op evenementen als 'Gyal a bubble' in Almere. Dancehall is zijn specialiteit en dit zal je ook deze editie zeker weer terug horen in zijn set!

ROOTYOUTH Een veteraan in de Zwolse reggae scene, al actief sinds 'the early 90's'. Ook wel bekend van o.a. 'Hifi Soundz soundsystem' en de vroegere 'Reggae Vibes' avonden in 'The Livingroom'. Ook is Rootyouth vanaf het begin al een vaste waarde voor Reggae Yard!

JUNIOR KENNA Reggae Yard's vaste host en MC, daarnaast een getalenteerde reggae en dancehall artiest waar je in de toekomst nog veel van gaat horen! Onlangs heeft Junior Kenna zijn debut single 'Pon Mi' uitgebracht, deze is te beluisteren via zijn soundcloud pagina.

Datum za 30 mei 2015
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Prijs ? 6,00
Leeftijd 18+