Café Smart

dinsdag 30 september 2014 0:00

De naam van het evenement is CaféSmart,en u raad het al de inhoud heeft alles te maken met de smartlap en het Nederlandse levenslied, en er zullen ruim 11 Cafés hieraan meedoen.

De naam van het evenement is CaféSmart,en u raad het al de inhoud heeft alles te maken met de smartlap en het Nederlandse levenslied, en er zullen ruim 11 Cafés hieraan meedoen.Het evenement zal worden gehouden op zondag 2 november 2014 (koopzondag) van 16.00 t/m 20.00 uur.

Zolang er plaats is in de Cafés is de toegang uiteraard geheel gratis. In de afgelopen periode is duidelijk gebleken dat er in Zwolle een behoefte is om ongecompliceerd te genieten van het Nederlandse lied dat kan zijn een enkele artiest, een duo of zelfs een klein groepje. Voor grote smartlappenkoren is er vooralsnog geen ruimte in de Cafés, mogelijk komt dat in een latere fase op een speciale plaats ergens in de binnenstad. De diverse horecaondernemers doen er alles aan om artiesten te benaderen om een zo breed mogelijk repertoire te brengen zodat het publiek alle keus heeft.

Als er nog verborgen talenten loslopen die graag willen optreden in een gezellige omgeving dan kunnen zij zich aanmelden bij voorkeur via ons mailadres:   info@hesz.nl