'Langer, veilig thuis wonen'

Algemeen

Hoe veilig woont u? Ontdek het in de workshop ‘Langer veilig thuis wonen’

Icare Ledenvereniging organiseert dinsdag 3 november van 14.00 tot 16.30 uur in de brandweerkazerne  in Zwolle, Marsweg 39, de workshop ‘Langer veilig thuis wonen’. Samen met de brandweer en Thuiszorgwinkel Icare | Medipoint informeren zij  deelnemers hoe je de woning en omgeving kunt voorbereiden op een veilige en prettige toekomst.

In de workshop worden verschillende onderwerpen belicht. Zoals het voorkomen van ongelukken en brand in huis en het aanpassen van de woning voor meer gemak. Mensen krijgen ook informatie welke hulpmiddelen kunnen ondersteunen en er is ruimte om vragen te stellen over de eigen woonsituatie, zorg of welzijn.

Verschillende deskundigen zijn deze middag aanwezig om mensen te informeren en te bespreken of er in hun woning nog iets verbeterd kan worden.

Aanmelden Wie mee wil doen is van harte welkom. Aanmelden is wel nodig en kan via www.ledenvereniging.nl/veiligthuis of telefonisch via nummer 088 – 383 20 00. De workshop is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 19,50 en zijn daarmee automatisch lid tot 2017.