Weer puntverlies Berkum

ZWOLLE - Berkum en WVF hebben een puntje overgehouden aan de inhaalduels in de eerste klasse D. Berkum kwam op bezoek bij promovendus Enter Vooruit niet verder dan 0-0.

“We hadden veel balbezit maar voorin is veel te weinig gecreëerd”, vond trainer Willem Brouwer, die door blessureleed niet kon beschikken over vijf vaste waarden. Aan het begin van de wedstrijd viel ook Marc van der Meulen nog eens uit. Het lijkt erop dat de aanvallende middenvelder weer een tijdje niet inzetbaar is.

WVF-FC Zutphen eindigde in 1-1. Middenvelder Bas Bouwhuis, die voor het eerst dit seizoen een basisplaats had, zette WVF met een kopbal al in de zesde minuut op voorsprong. Uit een verlengde vrije trap werd het in de tweede helft 1-1.

HFC Storica speelde in en tegen Hattem met 1-1 gelijk en heeft zich in vier weken tijd opgewerkt van hekkensluiter naar de nummer zeven in 3C.