SV Zwolle Handbal

SV Zwolle Handbal Dames 1 knokten terug, maar konden Nijhof/Broekland net niet inhalen

Zondagmiddag 25 oktober stond de wedstrijd tegen Broekland op het programma. Vorig jaar hebben we thuis met een flink verschil gewonnen, maar we wisten dat we niet naast onze schoenen moesten gaan lopen.

We begonnen de wedstrijd met 1-0 voor, omdat onze pupil Mireille een mooi doelpunt maakte. Dit namen wij over en stond het 1-0 in ons voordeel. Snel daarna kregen we 2 penalty's tegen en liepen we tegen de berg op. Dit resulteerde in een ruststand van 8-12.

In de rust werd er gezegd dat de knop om moest en dat de wedstrijd nog lang niet verloren was. Helaas werden er in de 2e helft veel ballen op de paal gegooid, waardoor we nog tegen de berg bleven oplopen, 15-19. Toch wisten we door goed samenspel ons terug te knokken tot 19-19. Door een mooi afstandsschot kwam Broekland weer met 2 punten voor en was het gespeeld voor ons.

We bedanken onze trouwe supporters en we zien jullie graag volgende week zaterdagavond in Rijkerswoerd (Arnhem). Daar spelen we om 20:30 uur tegen E&A. Dit is een stukje rijden, maar we kunnen jullie steun goed gebruiken.