Afbeelding

Theater Gnaffel presenteert Studio Frot

Algemeen

ZWOLLE - Onder de naam ‘Studio Frot’ verschijnen er regelmatig filmpjes online met allerlei nieuwtjes over Theater Gnaffel. De filmpjes bieden een blik achter de schermen bij het gezelschap.

Ze worden gepresenteerd door Frot, Gnaffel’s beroemdste muis en trouwste vriend. Bezoekers kunnen hem kennen uit de voorstelling ‘De Indringer’ uit 2000 of de jubileumfilm. Op de website van Theater Gnaffel (www.gnaffel.nl) zijn nu twee filmpjes van ‘Studio Frot’ te vinden. Onlangs is de tweede aflevering verschenen. Frot heeft in deze aflevering weer van alles meegemaakt. Hij bezocht bijvoorbeeld de première van ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ en het Groot Zwolse Kinderboekenfeest. De volgende aflevering van ‘Studio Frot’ verschijnt op 13 november. Erik Franssen heeft de filmpjes gemaakt.

Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken speelmethode en theatertaal ontwikkeld. “De interactie tussen mens en pop is heel eigen; hartstocht en intimiteit zijn hierbij opvallende kenmerken”, aldus het gezelschap.

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden