Afbeelding
Autobedrijf Bert Wieten

Winnaar TomTom Bandit bij Autobedrijf Bert Wieten

· leestijd 1 minuut Algemeen

  • Record aantalproefrittenmet nieuwe Hyundai Tucson

  • Honderden video’s TomTom Bandit gemaakt

     

    Hyundai-dealer autobedrijf Bert Wieten zet winnaar van Hyundai Tucson-actie in schijnwerpers

     

    De verrassend veelzijdige en bovenal zeer mooie Hyundai Tucson maakt tongen los. Nooit eerder werden er van een nieuw model van Hyundai in korte tijd zoveel proefritten gemaakt (7.125). En nooit eerder werden er zoveel video’s en foto’s (enkele duizenden) op de diverse social media-kanalen geplaatst als van de nieuwe Hyundai Tucson.

    De nieuwe Hyundai Tucson is hot. Ook bij Hyundai-dealer Bert Wieten stond de showroom in het teken van de introductie van de Hyundai Tucson. Iedereen die tot 11 september een proefrit kwam maken kon ook nog eens kans maken op de TomTom Bandit – een geavanceerde actie video camera.

     

     

    Mevrouw Yvon Moossdorff van De Netwerkvloer en IMO Sales Support is de gelukkige winnaar die de actie-camera in ontvangst mag nemen. Zij is natuurlijk dolgelukkig met haar prijs, haar nieuwe Hyundai Tucson en Hyundai i10. Zij is geen onbekende bij autobedrijf Bert Wieten. Haar echtgenoot, dochter en andere familieleden zijn inmiddels bekend bij Bert Wieten. Yvon kiest voor Bert Wieten vanwege de service en de hartelijkheid van Bert en zijn medewerkers. Uiteraard is de zeer interessante prijs/kwaliteitverhouding mede van belang.

    Bert Wieten is ook zeer content over de dienstverlening van De Netwerkvloer en IMO Sales Support. Bert ervaart Yvon als een echte inspirator.

    Autobedrijf Bert Wieten gaat zich ook presenteren bij het aankomend zakenevent in Zwolle d.d. 12 januari 2016 bij van der Valk te Zwolle. Dit zakenevent wordt door De Netwerkvloer voor de derde keer georganiseerd. Voorgaande edities waren erg succesvol.

     

    Fantastische belevenis

    En dat heeft mevr. Yvon Moossdorff gedaan. “Ik ben ongelooflijk blij met deze prijs. De proefrit met de nieuwe Hyundai Tucson was al vanaf de eerste minuut een beleving. Ik had alleen nooit verwacht dat deze proefrit mij ook nog een keer zo’n geweldige prijs zou opleveren”.

     

     

    Vliegende start Hyundai Tucson

    De Hyundai Tucson maakt een vliegende start in Nederland. Pers en publiek zijn zeer onder de indruk en de verkopen zijn boven verwachting.

     

    Autobedrijf Bert Wieten is blij met het enthousiasme voor de nieuwe Hyundai Tucson. “Dit nieuwe model is niet te vergelijken met zijn voorgangers. Het design, de wegligging, de afwerking, de praktische gebruiksmogelijkheden, de motoren; echt alles is goed aan deze auto!”

     

    De Hyundai Tucson is er al vanaf 25.995,-. Maak snel een proefrit bij: autobedrijf Bert Wieten.

     

     

    Autobedrijf Bert Wieten

    Boeierweg 11

    8042 PV Zwolle

    038-4212128

    www.bertwieten.nl

     

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59