Woonstarter in Blij stuk wijzer geworden tijdens Starterscafé.

Algemeen

Afgelopen donderdag konden starters tijdens het Starterscafé in Stadscafé Blij op informele wijze zijn of haar vragen stellen aan specialisten op het gebied van woningaanbod, notariaat en hypotheke

“Er zijn vele vragen beantwoord van aspirant woningkopers”, aldus Stichting Starter. “Starters hebben op dit moment gewoonweg veel vragen met name over de financiering van een eerste koopwoning”.

De aanwezige deskundigen van De Hypotheekshop, Het Notarieel en  ZuidZijde/NoordZijde makelaars, namen de tijd om starters 1 op 1 te woord te staan en ze te voorzien van informatie waar ze echt op zitten te wachten. Een starter weet vaak niet wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn met name door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt. Door de starter hierover te informeren is er vaak toch meer mogelijk dan men denkt.

Stichting Starter organiseert meerdere keren per jaar Starterscafés waar starters op de woningmarkt geïnformeerd worden over alle fases die komen kijken bij het kopen van een woning. Heb je dit Starterscafé gemist? Hou dan de site van stichtingstarter.nl in de gaten, hier worden de data voor komende Starterscafés op vermeld.