Beweeg & Ontdek scoort

Sport

ZWOLLE - Het nieuwe sportaanbod dat sinds de zomervakantie is ontwikkeld op Sportpark Marslanden blijkt in trek. Kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten.

Het aanbod bestaat uit voetbal (SV Zwolle), korfbal (Oranje Zwart), rugby (Rugby Club Zwolle) en tennis (TV PAF). Er is een beweeggroep voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar en één voor kinderen van 7 en 8 jaar. De jongste groep bestaat uit twaalf deelnemers en de andere groep heeft inmiddels al 22 deelnemers. Van iedere vereniging staat er een trainer bij de betreffende sport. Het doel is dat kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sporten, zodat ze na een poosje een weloverwogen keuze kunnen maken. Het bijzondere aan dit concept is dat de kinderen lid kunnen worden van Stichting Sportpark De Marslanden in plaats van één van de sportclubs.

Iedere dinsdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.15 uur en tussen 16.15 uur en 17.00 uur is het mogelijk om deel te nemen. De verenigingscoach van Stichting Sportpark Marslanden is ook aanwezig voor ondersteuning. Voor meer informatie kunt u mailen naar verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl.