Afbeelding

Leerentveld Vrijetijd opent nieuwe hockeycorner

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Leerentveld Vrijetijd, dé specialist op het gebied van outdoor, kamperen en wintersport, is met ingang van heden de nieuwe clubkledingleverancier van Hockeyclub Zwolle. Met deze overeenkomst verstevigen Berry en Patrick Leerentveld hun bestaande sponsorrelatie met de Zwolse hockeyclub.

In de winkel aan het Stadionplein wordt 90 vierkante meter ingericht als hockeycorner. Leerentveld Vrijetijd profileert zich hiermee als dé hockeyspecialist van de regio. Alle hockeyers, van Hockeyclub Zwolle én andere verenigingen, kunnen in de belevingswinkel van Leerentveld Vrijetijd zo voortaan ook terecht voor alles wat met hockey te maken heeft. Van kleding, schoenen, tassen en sticks tot ballen, grips en beschermingsmiddelen. Het assortiment, afgestemd op jong en oud, bestaat uit gerenommeerde merken waaronder Adidas, Grays, Indian Maharadja, Kookaburra, Reece Australia en Stag.
Met het afsluiten van de overeenkomst als huisleverancier van Hockeyclub Zwolle en het uitbreiden van het aanbod van Leerentveld Vrijetijd, combineren Berry en Patrick Leerentveld 35 jaar hockey-ervaring als speler, trainer en coach met hun uitgebreide kennis op het gebied van kwalitatief goede sportkleding en –benodigdheden. Leerentveld Vrijetijd staat bovendien bekend om de persoonlijke aandacht en de maatwerkadviezen die zij aan haar klanten geeft. De kennis van de hockeysport, het uitgebreide assortiment én het advies van de medewerkers van Leerentveld Vrijetijd is van grote meerwaarde voor jonge, oudere én voor beginnende en gevorderde hockeyers.

Hockeyclub Zwolle heeft circa tweeduizend leden in alle leeftijdscategorieën. Alle spelende leden zijn te herkennen aan het blauw-witte clubtenue. Het aanbod van clubkleding met het logo van Hockeyclub Zwolle wordt met de komst van Leerentveld Vrijetijd als nieuwe clubkledingleverancier de komende periode verder uitgebreid.