Afbeelding

Wellnesscentrum Zwolle ondergaat grondige metamorfose

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Er waait een frisse wind door Wellnesscentrum Zwolle aan de Ministerlaan in Zwolle-Zuid. Het sportcentrum is met de komst van een nieuw management sterk verjongd.

In de maand november is iedereen welkom om het vernieuwde centrum de hele maand gratis en vrijblijvend uit te proberen. Deze actie is uniek voor Zwolle. Insteek is dat er bij Wellnesscentrum Zwolle ‘altijd wat te doen’ is. Het fitnesscentrum staat open voor ideeën en suggesties van haar leden en tracht deze, wanneer het kan, te verwezenlijken. Op initiatief van één van de leden is onlangs een spinningmarathon georganiseerd voor de aanleg van waterputten in Zambia. De actie heeft maar liefst 700 euro opgeleverd. De deelnemers troffen het helemaal, omdat zij gebruik konden maken van de gloednieuwe RPM Body Bike fietsen die een dag eerder waren geleverd.
Wellnesscentrum Zwolle neemt ook zijn maatschappelijke verantwoording en werkt samen met sportverenigingen, zoals ZAC, SVI, WSV, goede doelen en sociaal-maatschappelijke instellingen zoals het RIBW. Als extra service krijgen alle sporters een eerste kop koffie, thee, smoothie of proteïneshake gratis en dagelijks staat er gratis vers fruit klaar. Sinds kort kunnen leden ook voor personal training of een sportmassage kiezen. In de nieuwe ‘Grit-workout’ is een dertig minuten durende hoge-intensiteit teamtraining mogelijk. Alle instructeurs bij Wellnesscentrum Zwolle zijn hoog opgeleid. Nieuwe leden krijgen bij binnenkomst een uitgebreide intake en een op maat gemaakt schema.

Wellness Centrum Zwolle geeft een totaal nieuwe kijk op de fitnessbeleving ten opzichte van veel concurrenten. Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en innovatie zijn de voornaamste kernpunten van het management en medewerkers.


Ministerlaan 206
8014 XL Zwolle
(038) 466 07 01

 

 

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59