Afbeelding

Holland Winter Taptoe in Zwolle

Algemeen

De derde editie van de Holland Winter Taptoe vindt dit jaar op zaterdag 28 november plaats in de Landstede Topsporthal in Zwolle. Showband Jubal Zwolle is één van de deelnemende korpsen, maar er zijn ook optredens van 5 andere topkorpsen uit Nederland.

Laatste taptoe van het jaar

Na 2 succesvolle edities in de Rijnhal in Arnhem, verhuist de Holland Winter Taptoe dit jaar naar de moderne Landstede Topsporthal in Zwolle. Deze taptoe is de laatste taptoe van het jaar en biedt een gevarieerd en avondvullend programma met 6 muziekkorpsen, ondersteund met een kleurrijke lichtshow.

Deelnemende korpsen

De showband van Zwolle, Jubal, laat deze avond voor de laatste keer de prijswinnende show ‘Dreams: emotions of sleep’ zien en horen. Muziek- en showband Juliana uit Amersfoort toont de show ‘The new world’ en de Van Limburg Stirum Band uit Wezep komt met een show vol liefdesliedjes. Massed Band is een groot korps met de toepasselijke show ‘Saturday Night’ en jeugdkorps Bernard uit Amersfoort presenteert vol overgave de show ‘This is love’. Ten slotte komt Euroband uit Rotterdam met 2 shows naar de Holland Winter Taptoe.

Locatie en kaarten

De Holland Winter Taptoe vindt plaats op zaterdag 28 november 2015, van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur in de Landstede Topsporthal (Hogeland 10 in Zwolle). Entreekaarten voor deze taptoe zijn vanaf €15,- te bestellen via www.jubalzwolle.nl/kaarten-bestellen of via www.corona-evenementen.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden