Bridgen in Zwolle Zuid ook voor niet leden!

Algemeen

Bridgen in Zwolle Zuid ook voor niet leden!

Bridgeclub Zwolle Zuid is de enige bridgeclub in Zwolle en omgeving die gewoon door is gegaan met zomerbridge. Elke vrijdagavond kan iedereen komen bridgen. Steeds meer mensen komen naar deze inloopavonden. Voor leden is dit gratis, niet leden betalen €5,- per paar per avond. Er wordt gespeeld in een modern ingerichte speelzaal onder leiding van bevoegde wedstrijdleiders. De sfeer is ontspannen, maar er wordt wel volgens de regels van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) gespeeld. De uitslagen en spelverdelingen van elke speelavond komen op internet te staan. Voor NBB leden zijn er zgn. meesterpunten te verdienen. Inschrijven kan tussen 19.00 – 19.20 uur. Om 19.30 uur start het spel. Heb je geen bridge-partner en wil je toch komen bridgen? Stuur dan voor 16.00 uur een mail aan bestuur@bczwollezuid.nl en wij zoeken een partner voor je.

Wij zien u graag op vrijdagavond in de Willemszaal van de Kievitsbloem aan de Patriottenlaan 3 in Zwolle Zuid (achter het winkelcentrum). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eerst leren bridgen?

Op 22 januari start een beginnerscursus op de vrijdagavond. Kunt u nog niet bridgen maar heeft u wel interesse om het te leren? Of is het al lang geleden dat u gebridged heeft en wilt u uw geheugen opfrissen? In 12 lessen leert u bridgen. Vanaf les 1 speelt u al het spel. Voor meer informatie kijk op www.nbbclubsites.nl/club/10039 of mail naar secretariaat@bczwollezuid.nl.