Afbeelding

New Wo//Man 25 jaar beeldbepalend in Zwolle-Zuid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Frans en Reina Storms zijn in het najaar van 1990 herenmodezaak First Man begonnen in het net nieuw aangebouwde gedeelte van het winkelcentrum in Zwolle-Zuid.

Destijds betrof het een winkel van 150 vierkante meter waar het aanbod van casual tot een net pak betrof. Door het aanbod en het eerlijke advies heeft First Man in een korte tijd een vaste klantenkring weten te ontwikkelen uit heel Zwolle en omgeving. De herkenning, eerlijkheid en service is altijd een belangrijk punt gebleven. Hieraan dragen uiteraard de medewerkers een belangrijk deel bij. Het is dan ook niet voor niets dat naast New Wo//Man Ellen ter Avest ook een jubileum mag vieren, want zij is er vanaf het begin al bij. Maar ook Patricia Marchart is al meer dan zestien jaar een vaste waarde voor de klanten.

Medio 2003 hebben Frans en Reina de keuze gemaakt de franchise formule First Man te verlaten en volledig zelfstandig verder te gaan onder de naam New Man. Met de aanpassing van het winkelcentrum in Zwolle-Zuid is New Man in 2009 verder gegaan in het nieuwe pand dat maar liefst 285vierkante meter meet. Met een vernieuwde uitstraling ontstond ook steeds vaker de vraag en wens vanuit de partners van de man of er niet een vergelijkbare opzet kon komen voor dames. Iets wat in 2013 dan ook uiteindelijk werd gerealiseerd. Met groot succes werd New Man getransformeerd naar New Wo//Man.

Dit 25 jarige jubileum willen Frans en Reina Storms dan ook niet geruisloos voorbij laten gaan. De maand november staat dan ook in het teken van unieke aanbiedingen, speciale vaste klantenavond en andere leuke acties.

New Wo//Man

Van der Capellenstraat 144

8014 VS Zwolle
(038) 466 92 77

www.newwoman.nl