Afbeelding

Open Podium Verhalenboot

maandag 9 november 2015 0:00

Vanavond verhalen en gedichten: van Ali de Alligator tot Winston Churchill en alles ertussenin. Er is nog plaats voor één of twee deelnemers.

Artiesten van vanavond: 

 

Martin Brinkman met Ali de Alligator

Henk van Huisstede met nieuwe gedichten en misschien een lied
Edgar Vossen met een bewerking van Iron John
Egbert Dijkgraaf, student aan De Vertelacademie, met Een dag uit het leven van Winston Churchill
Johanna Dijkgraaf met een verhaal
Dichterscollectief The Sonnetic Stars, een groep dichters in de groei, studenten van de Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland 


Er zijn nog open podia in december, februari en maart, zie onze agenda. Beginnende, gevorderde en geslaagde artiesten zijn van harte welkom voor  'hun eerste keer', 'een iets langer verhaal' of 'de tryout van hun voorstelling'. Gelieve daarvoor contact op te nemen via info@deverhalenboot.nl. In principe krijgt iedereen 10 minuten de tijd, zodat we zo veel mogelijk mensen de ruimte kunnen bieden. Alleen in overleg wordt daarvan afgeweken. 

De Verhalenboot is een kennis- en trainingscentrum voor het vertelde en geschreven verhaal. Binnen haar muren huisvest zij haar eigen Talentstroom voor jonge vertellers, De Vertelacademie Nederland-Vlaanderen en de Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland. Ook haar eigen studenten worden nadrukkelijk uitgenodigd, deel te nemen aan de open podia. 

 

De Verhalenboot wil een podium zijn waar uitgeprobeerd kan worden door de artiest, en genoten kan worden door het publiek, voor wie de avond altijd een verrassing is. Op dit open podium is iedereen welkom die een verhaal te vertellen heeft: in dichtvorm, proza, verteld verhaal, lied of performance. Het publiek hoeft niet te reserveren. Zaal open om 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur.

www.deverhalenboot.nl