Koops Bedden houdt Matrassen 10-daagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden, al 175 jaar het adres als het om mooi, gezond en duurzaam slapen gaat, houdt de komende dagen een Matrassen 10-daagse met kortingen van 10 tot 50 procent.

De speciaalzaak vervangt haar showroommatrassen eenmaal per jaar, zodat klanten altijd op de nieuwste en beste matrassen liggen om verschillende matrassen uit te proberen. “Wij zijn van mening dat, voordat je een matras aanschaft, je die moet uitproberen”, aldus Ente Bosma jr. eigenaar van Koops Bedden. “Klanten moeten erop gaan liggen en het verschil voelen tussen bijvoorbeeld traag schuim, koudschuim, pocketvering, binnenvering en natuurlatex. Juist omdat ieder mens uniek is, heeft hij of zij een advies op maat nodig. Zo geloven wij ook niet in het opmeten van het lichaam via de computer, waarna men een matrashardheid krijgt aangemeten. Bij ons krijgen klanten een advies die op het eigen lijf is geschreven.”

Koops Bedden heeft inmiddels al generaties lang heel veel klanten aan een gezond en verantwoord ligcomfort geholpen. Bosma: “En dat zullen we blijven doen. Vandaar dat wij de komende tien dagen deze matrassen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. De korting kan zelfs oplopen tot 50 procent. Aangezien wij een grote ligstudio hebben, is de keuze groot. Maar let wel:  op is op. Verder hebben we nog een groot aantal voorraadmatrassen ingekocht die we zeer aantrekkelijk hebben afgeprijsd. Bovendien hebben we op onze Tempur matrassen een voordeelactie met kortingen die kunnen oplopen tot wel 800 euro. Verder krijgen klanten op alle Auping (top)matrassen 20 procent korting.” De Matrassen 10-daagse eindigt op zaterdag 28 november om 17.00 uur.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep
(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 15 uur geleden