Afbeelding

Noordman Vloer- en Raambekleding: ‘Uw interieuradviseur’

Partnerbijdrages

Noordman Vloer- en Raambekleding  is al ruim achttien jaar gevestigd aan de Netelhorst in Hattem. Klanten kunnen er terecht voor alles op het gebied van vloer- en raambekleding.

“Wat begint met een advies, eindigt met montage en/of leggen. En dat zowel bij particuliere als zakelijke opdrachtgevers”, meldt de interieurspecialist. Noordman staat bekend om haar service. “Mensen komen hier voor tapijt of raambekleding en dan zijn advies en kwaliteit van groot belang. Daarnaast heerst er bij ons een huiskamersfeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen klanten op hun gemak hun keuze maken. Als deze eenmaal gemaakt is, gaat ons eigen personeel meten. We beschikken over eigen monteurs en stoffeerders, waardoor we heel flexibel zijn. Dat in combinatie met een grote voorraad tapijt, PVC en laminaat maakt dat we snel en adequaat kunnen leveren.”

Noordman Vloer- en Raambekleding kan het hele huis aankleden. “Onze producten moeten passen bij het interieur en de ruimte waar ze komen te hangen of te liggen. Daarom kunnen klanten altijd stalen en/of showbanen mee naar huis nemen. Ook geven onze eigen interieuradviseurs een advies ter plekke als de klant of de situatie daar om vraagt. Wij zijn altijd eerlijk en transparant naar onze klanten”, vertelt Paul Noordman.

Noordman Vloer- en Raambekleding  werkt ook veel samen met woongerelateerde bedrijven in Hattem en Zwolle. Noordman: “Van hypotheek tot badkamer, van keuken tot inrichting. Alles kunnen wij verzorgen.”

Noordman Vloer- en Raambekleding

Netelhorst 14

8051 KE Hattem

(038) 444 26 00

www.noordmantapijt.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30