Afbeelding

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Cultuur

ZWOLLE - Alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen, laten op zondagmiddag 29 november van zich horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert.

In dit dertiende, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud presenteren zo’n 170 jonge musici zich muzikaal. De organisatie is er in geslaagd om alle jonge musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatstgenoemd orkest telt momenteel 95 leden en mocht onlangs de ‘Talentprijs Overijssel 2015’ in ontvangst nemen.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 29 november om 15.00 uur in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10. De zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten 7,50 euro voor volwassen en 2,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Kijk voor meer informatie op de website www.vuurvogelonline.nl.