Afbeelding
Biljartvereniging DOS in Hattem

Biljarttoernooi tussen Kerst en Nieuwjaar in Hattem

Sport

De biljartvereniging DOS te Hattem organiseert tussen kerst en Nieuwjaar andermaal het Toyota Ramaker Kersttoernooi.

Plaats van handeling: het prachtige biljartcentrum van de plaatselijke vereniging “De Triangel” aan de Veenburgerweg 15 te Hattem (naast ’t Heem).

Het toernooi vindt plaats op maandag 28 december a.s., dinsdag 29 december a.s. en de finale zal plaatsvinden op woensdag 30 december 2015.

De eerste 2 dagen (incl. de maandagavond) worden in poules van 4 personen de voorronden gespeeld, waarna op woensdag de finales volgen. Voor de finales plaatsen zich de deelnemers die als eerste en tweede zijn geëindigd in de poulefase. Verwacht wordt, dat die rond 18.00 uur bekend zal zijn wie dit jaar de kampioen is geworden.

Deelname staat open voor geregistreerde biljarts en ook voor recreanten. Men hoeft dus geen lid te zijn van een biljartbond of een biljartvereniging. Nu reeds melden zich deelnemers aan uit de wijde regio zoals Apeldoorn, Flevoland en andere.

Naast de meer ervaren biljarters kunnen ook recreanten deelnemen aan dit toernooi. Dit is mogelijk omdat iedere speler zijn eigen gemiddelde moet halen. Daardoor is de onderlinge strijd volledig open.

U bent van harte uitgenodigd om deze wedstrijden bij te wonen. Op alle dagen is de zaal open van 9.30 uur tot 17.00 uur en op maandag 28 december tevens tot 23.00 uur.

Inschrijven kan middels invulling van een formulier dat kan worden verkregen in “De Triangel”. Het kan ook worden aangevraagd op het e-mailadres: hw@onetelnet.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren