Afbeelding
Guido Gerritsen

Video presentatie verhoogt kns op een baan

· leestijd 1 minuut Algemeen

Smart Video Pitch bestaat uit een uitgebreide workshop, een professionele video-opname en de instrumenten om je video op een originele manier aan te bieden aan bijvoorbeeld het bedrijf waar je je sollicitatiebrief naar toe stuurt.

Er is plaats voor maximaal 20 personen. De gratis deelname wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwolle.

In de workshop leren deelnemers hoe ze zichzelf goed kunnen presenteren in een videopresentatie van ongeveer 60 seconden. De opnames vinden twee weken na de workshop plaats en zijn ook gratis. Met een videopresentatie verhoog je je kansen in het selectieproces wanneer je solliciteert op een leuke baan.

Video wordt vaker ingezet in sollicitatieprocedures. Niet zo verwonderlijk omdat beeld echt iets van deze tijd is. Recruiters en HR managers die uit de soms grote stapels sollicitatiebrieven een selectie moeten maken, kun je op die manier al iets meer bieden dan alleen je CV en motivatiebrief. Wanneer je een overtuigende video van jezelf meestuurt verhoog je je kansen aanzienlijk om te worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Smart Video Pitch biedt deelnemers veel handvatten hoe je dat kunt bereiken.

De Gemeente Zwolle maakt het mogelijk dat 20 mensen met een Wwv-uitkering gratis mogen deelnemen. Wel met de voorwaarde dat ze in Zwolle wonen en… heel erg graag aan het werk willen. Verder zijn er geen eisen aan opleiding, leeftijd of arbeidservaring. Het programma is laagdrempelig en wordt in een gezellige sfeer gegeven.

Grijp je kans en schrijf je nu in

Spreekt deze aanpak je aan, schrijf je dan in voor één van de twee gratis workshops op 3 of 10 december via www.smartvideopitch.nl. Per workshop is er plaats voor 10 personen. Wees er snel bij, want vol is vol. Smart Video Pitch biedt geen baangarantie, maar wel de garantie dat je met jouw presentatie je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

Kijk voor meer info op www.smartvideopitch.nl en schrijf je vandaag nog in.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden