Afbeelding
Richard Bredewold

Inloopdag achtergrondmuziek in uw bedrijf

Partnerbijdrages

Muziek en geluid in uw bedrijf werkt

Zwolle – 19 november 2015

Backstage AV, gevestigd op het industrieterrein de Marslanden, organiseert woensdag 2 december de inloopdag ‘Achtergrondmuziek in uw bedrijf’. Van 09.00 tot 17.00 uur worden er workshops gehouden over de rol die muziek kan spelen in het bedrijfsleven. Er zijn doorlopend demonstraties met geluidsinstallaties op kantoor, in het magazijn of in de werkplaats. Zo is er gelegenheid om luidsprekers te vergelijken, zijn er voorbeelden van omroepmogelijkheden en laat Backstage AV zien hoe een installatie via een iPad kan worden bediend. Het volledige programma is terug te vinden op de website van Backstage AV.

“We willen bedrijven in Zwolle en omgeving tijdens deze inloopdag kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek en omroep.”, zegt Richard Bredewold, directeur van Backstage AV. “Geluid wordt vaak gerelateerd aan sfeer, maar kan ook functioneel en informatief worden ingezet. Tijdens de workshops gaan we dieper in op dit onderwerp.” De locatie van de inloopdag is het kantoor van Backstage AV aan de Voltastraat 25-b. De toegang is gratis. Voor meer informatie en het programma: www.backstageav.nl.

Backstage AV bestaat komend jaar vijf jaar en is actief in de audiovisuele branche als totaalleverancier voor muzieksystemen, omroepinstallaties en commerciële audio- en videosystemen voor onder andere overheden, horeca, kantoor, winkels, verenigingen, fabrieken, scholen en kerken.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13