Afbeelding
Erik-Jan Berends

Kip2day viert haar achtjarig bestaan met spectaculaire acties

Partnerbijdrages

Kip2day bestond afgelopen zondag acht jaar. Om deze mijlpaal te vieren, heeft kip2day afgelopen maand leuke Facebookacties en aanbiedingen gehad. Aankomende week komen daar nog spectaculaire acties bij. Zie daarvoor de advertentie op pagina 2 van de Swollenaer van 23 november.

Om de verjaardag, de nieuwe huisstijl en de introductie van de nieuwe bakwand te vieren, die op 23 november wordt geplaatst, heeft kip2day veel knallers van aanbiedingen. Zo is er een speciale aanbieding: een XL kipkroket of een gegrilde kippenpoot voor maar 0,80 euro.

Kip2day is Grilled & Fried Chicken specialist, maar doet veel meer dan alleen kip. Ook haar cateringservice met BBQ, complete buffetten, heerlijke hapjesschotels en super makkelijke partypannen maken steeds meer naam.

De afhaal- en bezorgservice is inmiddels al redelijk ingeburgerd. Wat veel mensen echter niet weten, is dat kip2day ook tijdens de feestdagen bijzondere producten in het assortiment heeft, zoals gevulde kalkoen, wild en gourmetschotels. Maar ook voor leuke verrassende kerstpakketten, naar wens gevuld met bijvoorbeeld kiprollade, een wijntje en andere smakelijke lekkernijen, zijn klanten bij kip2day aan het juiste adres.

Kip2day heet iedereen van harte welkom. “U komt toch ook aankomende week profiteren van onze super feestelijke aanbiedingen?”

kip2day

Assendorperstraat 164

8012 CD Zwolle

(038) 420 40 89

www.kip2day.nl

 

 

 

 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11