Novemberactie van Wellnesscentrum Zwolle groot succes

Partnerbijdrages

Wellnesscentrum Zwolle heeft de maand november uitgeroepen tot fitnessmaand van Zwolle. Met deze actie mag iedereen de hele maand november gratis bij Wellnesscentrum Zwolle trainen.

Deze unieke actie is in Zwolle niet onopgemerkt gebleven. Ze trok volgens het centrum veel belangstellenden en mag  zeker  succesvol worden genoemd. Sinds het vernieuwde management is er veel in positieve zin veranderd bij Wellnesscentrum Zwolle. Zo staat er altijd een gratis drankje en stukje fruit voor iedere sporter klaar, zijn de nieuwste RPM-fietsen aangeschaft en kunnen de sporters kiezen voor een personal trainer en/of een ontspannende massage.

Alle instructeurs bij Wellnesscentrum Zwolle zijn hoog opgeleid en staan altijd voor de leden klaar om ze optimaal te begeleiden. Begin november is tevens de nieuwe G.R.I.T. workout  geïntroduceerd. De leden hebben deze dertig minuten durende intensieve training met groot enthousiasme ontvangen. Eind november komt Wellnesscentrum opnieuw met een spectaculaire actie.

Wellnesscentrum Zwolle

Ministerlaan 206

8014 XL Zwolle

(038) 466 07 01

www.wellnesscentrumzwolle.nl

 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden