Afbeelding
M.E. Dekker

Zwolsche Meesters opent advocatenkantoor bij Hanz

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolsche Meesters opent advocatenkantoor bij Hanz

Heeft u juridisch advies nodig bij het vastleggen van uw afspraken over de verhuur of verkoop van uw woning of bedrijfspand? Loopt u, als aannemer of opdrachtgever, tijdens de bouw tegen problemen aan en wilt u weten waar u juridisch “staat”? Ondervindt u schade door de nieuwe ontwikkeling bij u in de buurt en wilt u weten of u recht heeft op planschade?

Sinds 1 november 2015 kunt u met deze, en andere vragen op het gebied van Vastgoed & Overheid terecht bij de ervaren vastgoedadvocaten Mr. Margrèt Dekker en Mr. Annelies Oldengarm. Samen vormen ze het nieuwe advocatenkantoor Zwolsche Meesters, wat staat voor kwaliteit en creativiteit.

“We kennen elkaar al meerdere jaren en vonden dat het tijd werd om samen een advocatenkantoor te starten. We vullen elkaar zowel op juridisch gebied als ook als persoon goed aan” aldus Margrèt Dekker. “En we hebben brede ervaring in alle vastgoed-gerelateerde zaken en op het gebied van bestuursrecht. Op die manier kunnen we veel potentiele klanten helpen”, vult Annelies Oldengarm aan.

“Ook onze ideeën over het benaderen van klanten liggen op een lijn. We staan voor kwaliteit voor een redelijke prijs. Zwolsche Meesters is daarom transparant over haar tarieven en we maken vooraf steeds een reële inschatting van de te verwachten kosten. Zwolsche Meesters is bereid om ten aanzien van de prijsvorming risico's te delen, en declareert dus niet alleen maar volgens de traditionele methode (op uurbasis). We staan ook open voor alternatieve vormen van honorering, bijvoorbeeld in de vorm van een abonnement, een dagfee of een volumekorting. Op die manier willen we echt tegemoet komen aan de wensen van de hedendaagse klant.”

U kunt bij Zwolsche Meesters terecht voor de traditionele advocatuurlijke werkzaamheden, maar het kantoor verzorgt indien gewenst ook juridische cursussen en levert “in house” oplossingen. Margrèt en Annelies hebben beide veel ervaring opgedaan bij klanten “in huis”, spreken daarom ook de taal van hun klanten en kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de praktijk.

Zwolsche Meesters (www.zwolschemeesters.nl) is gevestigd bij Hanz aan Hanzeplein 11-27 in Zwolle. “Dat is een plek waar wij goed passen”, aldus Margrèt Dekker. Johan Neerhof van Hanz bevestigt dat. “Hanz is een mooie plek voor organisaties die willen blijven vernieuwen. Innovatie ontstaat vaak het beste in een inspirerende open omgeving met grote diversiteit aan ondernemers zich met elkaar en hun omgeving verbinden. Margrèt en Annelies passen met hun nieuwe kantoor goed in dit concept. Wij zijn blij met hun komst”.

Hanz is een initiatief van City Developer-S. Johan Neerhof “Met een verzameling van de juiste kleinschalige initiatieven gaan wij het Hanzeland structureel positief veranderen. Wij willen hiermee een inspirerend voorbeeld worden voor het Hanzeland, voor Zwolle en de Regio Zwolle”.